Ο Γιώργος Μητροπέτρος μάς συστήνει τα αρωματικά ποτά της FILEVIA

Στα ...αρωματισμένα μονοπάτια της εταιρίας FILEVIA βρέθηκε το OlaEvia και έμαθε για τα ιδιαίτερα αυτά ποτά.

Η FILEVIA είναι ένα παραδοσιακό ποτοποιείο παραγωγής αρωματικών λικέρ και του μοναδικού Αρώοινου, ενός εξαιρετικού οίνου εμπλουτισμένο με τον χυμό της Αρώνιας.


Η οικογένεια Μητροπέτρου ξεκίνησε τη λειτουργία της επιχείρησης πριν από τέσσερα χρόνια στην περιοχή του Μύτικα Χαλκίδας (δείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία). Με ...μπροστάρη τον Γιώργο Μητροπέτρο (φωτό πάνω) η παραδοσιακή επιχείρηση ξεχωρίζει σε όλη την Ελλάδα για τα μοναδικά ποτά της, ενώ διαθέτει και το ISO 22000:2005.

"Με πολύ προσωπική δουλειά και αγάπη δημιουργήσαμε τη FILEVIA. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ο φυσικός χυμός ΑΡΩΝΙΑΣ που παράγεται από τον φαρμακευτικό καρπό του συγκεκριμένου φυτού,  ο οποίος έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μελέτες έχουν δείξει ότι έχει τις περισσότερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες από όλα τα φρούτα" μάς εξήγησε ο Γιώργος Μητροπέτρος

Ετσι, δημιουργήθηκε ο Αρώοινος. Ενα ξεχωριστό και μοναδικό ποτό που η  παρασκευή του γίνεται με τις προδιαγραφές των καλύτερων οίνων. Η παράδοση και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας "παντρεύονται" αρμονικά κατά την οινοποίηση αφήνοντας να εκφραστούν όλα τα χαρακτηριστικά των εκλεκτών τοπικών σταφυλιών και της ελληνικής Αρώνιας.

 


Εκτός από τον αρώοινο, παρασκευάζονται και εξαιρετικά λικέρ, όπως της αρμπαρόριζας, με το ρόδι και το limontcello. Οι γεύσεις είναι μοναδικές, μιας και οι πρώτες ύλες είναι φρέσκα φρούτα και αρωματικά φυτά εποχής.


Ολα τα ποτά θα τα βρείτε και σε όμορφες συσκευασίες δώρου, που είναι ο,τι πρέπει για να τα προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.