Ποια είναι η AEGEAN SEALS που σε ταξιδεύει στον όμορφο κόσμο της κατάδυσης

Ολοι πρέπει να έχουμε ένα χόμπι. Βοηθάει στη ψυχολογία και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται για να ξεφύγεις από τη δύσκολη καθημερινότητα. Η αγάπη μας για τη θάλασσα μάς έκανε να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα γύρω από την κατάδυση και τον πανέμορφο κόσμο του βυθού.


Ετσι, επισκεφθήκαμε τη σχολή AEGEAN SEALS (δες εδώ πληροφοριακά στοιχεία). Ο νεαρός ιδιοκτήτης, Στράτος Συνόδης, πραγματικά «ερωτευμένος» με τη θάλασσα, μάς υποδέχτηκε στον όμορφο χώρο που έχει δημιουργήσει εξηγώντας μας τι μπορεί να μάθει κάποιος στη σχολή του.       


                                                                 

Ο κύριος Συνόδης δήλωσε στο OlaEvia: «Εκπαιδεύουμε δύτες σε αυτόνομη και ελεύθερη κατάδυση αναψυχής από πολύ μικρές ηλικίες δίνοντας μεγάλη βάση στην ασφάλεια και την άρτια εκπαίδευση, σύμφωνα με τα πρότυπα του μεγαλύτερου καταδυτικού οργανισμού αναψυχής στον κόσμο PADI .

Επίσης, εκπαιδεύουμε ΑμεΑ στο κομμάτι της αυτόνομης κατάδυσης αναψυχής, σύμφωνα με τα πρότυπα του διεθνούς οργανισμού DDI και μέσα από αυτούς τους ανθρώπους μαθαίνουμε ότι όταν υπάρχει θέληση, καταργούνται τα όρια.


Τα προγράμματα φτιάχνονται πάνω στις ικανότητες του κάθε συμμετέχοντα με τη συγκατάθεση του γιατρού που τον παρακολουθεί».

Στο τέλος της συζήτησης, το θέμα πέρασε …στα ταξίδια που τόσο αγαπάμε! Και εντυπωσιαστήκαμε πολύ, όταν είδαμε εκπληκτικές φωτογραφίες από τις εκδρομές που διοργανώνει η σχολή σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Με πιστοποιημένους δύτες η ομάδα της AEGEAN SEALS προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε πανέμορφα τοπία μέσα και έξω από το νερό.