Χριστουγεννιάτικη αγορά και στιλ

 

Σταθερή επιλογή

Εδώ και δεκαετίες το κατάστημα «ΒΑ-ΒΕ» του Βασίλη Βεργέτη στην οδό Ερμού στη Χαλκίδα αποτελεί σταθερή επιλογή και για τις γιορτινές μας αγορές. Γυναικεία και αντρικά ρούχα που αντέχουν στο χρόνο κοσμούν το κατάστημα, από το οποίο και φέτος θα περάσουμε για να πάρουμε δωράκι για εμάς ή για φίλους!

 

 

ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ

Ποιότητα και ποικιλία


Ο κόσμος των υποδημάτων βρίσκεται στο κατάστημα «ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ». Γνωρίστε από κοντά τα πιο γνωστά brands σε παιδικά, γυναικεία και ανδρικά υποδήματα. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για οnline αγορές μπείτε στο www.topshoes.gr

  

 

 

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ:

«Ολες οι γυναίκες μπορούν

να είναι ωραίες σήμερα»

Ο Αθανάσιος Ματσούκας μαζί με πελάτισσα μετά από χειρουργική επέμβαση με τοπική αναισθησία.

Σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα χρησιμοποιεί ο δερματοχειρουργός Αθανάσιος Ματσούκας. Η «Γνώμη» επισκέφθηκε το ιατρείο του και ο ίδιος μας είπε τα εξής:
«Έχουμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες, γιατί δεν πουλάμε ελπίδες, αλλά εισπράττομε την ανταμοιβή των καλών αποτελεσμάτων που υποσχεθήκαμε. Επιχειρούμε πάντα αυτό που μπορεί να επιτευχθεί με τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης για το κάθε  συγκεκριμένο άτομο. Γι’ αυτό τα αποτελέσματα είναι πάντα όχι μόνο καλά, αλλά και πολλές φορές πάνω από αυτό που προσδοκούσαμε».
Εκτός από τις υπηρεσίες δερματολόγου-αφροδισιολόγου, προσφέρονται και οι εξής: Lifting, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, με τοπική μόνο αναισθησία, botox, υαλουρονικό, μεσοθεραπείες, αύξηση χειλιών και ζυγωματικών, νήματα, χημικά πίλιγκ, μόνιμη αποτρίχωση με lazer, αφαίρεση σπίλων, καθαρισμός, ενυδάτωση και περιποίηση προσώπου.
Φαβιέρου 14, τηλ. 22210 29705, e-mail: matsoukasderm@yahoo.gr,
Αθανάσιος Ματσούκας
https://www.youtube. com/watch?v=xUzXmuljAJA.

 

IPO-IPO

Ξεκλειδώστε κάθε επιθυμία σας !

Εντυπωσιάστε με το ξεχωριστό χειροποίητο κλειδί, φιλοτεχνημένο από ορείχαλκο σε πρωτότυπο σχεδιασμό, που σας προτείνει το κατάστημα κοσμημάτων και αξεσουάρ «IPO-IPO»  για το 2018.
Ας το δωρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα για να ...ξεκλειδώσουν κάθε επιθυμία τους!

 

 

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΡΩΣ

Βρίσκεις τα πάντα

Αξίζει να επισκεφθείτε το εργαστήριο χειροποίητων ειδών «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΡΩΣ» που δημιούργησε η Μαρία Μάγκα με μεράκι και αγάπη στον Άγιο  Νικόλαο. Εδώ, βρίσκεις τα πάντα για το σπίτι, τη γυναίκα και το παιδί.
Επιλέξτε μοναδικά χειροποίητα  Χριστουγεννιάτικα γούρια (από 4 ευρώ) με απαράμιλλη αισθητική, χειροποίητα κοσμήματα, ποιοτικά γυναικεία και παιδικά ενδύματα σε αισθητά χαμηλές τιμές, είδη δώρου κ.α. Μια επίσκεψη θα σας πείσει.   

 

4 SEASONS

Ενα καλάθι με άρωμα ελληνικό

Δώστε άρωμα ελληνικό στις γιορτινές σας επισκέψεις με ένα πλούσιο καλάθι από το οπωροπαντοπωλείο «4 Seasons».  Και τι δεν έχει μέσα: Ελαιόλαδο και μέλι Λουκισίων, μαρμελάδες από τους Βούνους, γλυκά κουταλιού & σύκα Κύμης, λικέρ, αποξηραμένο γκότζι μπέρι, αρωματικά & βότανα Δίρφυς, ούζο, βιολογικές χυλοπίτες και κριθαράκι με γκότζι μπέρι από τα Άγραφα. Τι άλλο θέλετε;

 

PETIT AMI

Ό,τι καλύτερο

Απίστευτα παιδικά ρουχαλάκια μπορείτε να βρείτε στο «Petit Ami». Ρούχα για μοντέρνα αγόρια και κορίτσια με πολύ στιλ και σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για να ξεχωρίζουν οι μικροί μας φίλοι!

 

KIDDOM

Ψωνίζεις και κερδίζεις

Επιλέξτε και φέτος μοναδικά ποιοτικά ρούχα για τα παιδιά σας (από μηνών έως και 16 ετών), μόνο από το ...βασίλειο των παιδικών ρούχων «KIDDOM».
Κι επειδή στο «KIDDOM» ξέρουν να το γιορτάζουν, με κάθε αγορά μέχρι 31 Δεκεμβρίου συμμετέχετε στη μεγάλη κλήρωση, από την οποία δύο τυχεροί θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 500€ ο καθένας για τις αγορές του 2018! Ακόμη εδώ είστε;

 

 

 

Γιορτινές προσφορές

Με το τρισδιάστατο μικροσκόπιο Nioscope και το ψαλίδι τους εφαρμόζουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας στο ανδρικό κομμωτήριο «Βλασταράκος».
Δεν θα βρείτε μόνο το look που σας ταιριάζει, αλλά και τις εξής προσφορές: Full Christmas treatment (λούσιμο+κούρεμα+θεραπεία τριχωτού και χτένισμα) με 15€ και Christmas mood offer (λούσιμο+κούρεμα+χτένισμα) στα 12€! Κλείστε ραντεβού στο τηλ. 22210-76900.

 

 

Πάντα πιο φθηνά για το παιδί σας

Γιορτή για τα παιδιά τα Χριστούγεννα και μη λησμονήσετε να περάσετε από το κατάστημα «ΛΗΤΩ» για τις πιο οικονομικές αγορές σας.
Να τις δούμε: Σύστημα μεταφοράς καρότσι-καλαθούνα-κάθισμα αυτοκινήτου  (μεγάλη ποικιλία)-τσάντα από 225 ευρώ. Επιπλέον, κούνια από 89 ευρώ, κούνια-κρεβατάκι έως 7 ετών από 139 ευρώ, ενώ βρίσκετε και προίκα κούνιας στα 69 ευρώ. Όλα αυτά ΜΟΝΟ στο «ΛΗΤΩ»!