ΣΤΑΣΗ CAFE: Η γιορτινή ατμόσφαιρα φαίνεται παντού

Γιορτινός μήνας ο Δεκέμβρης με τις αγοραστικές απαιτήσεις να είναι αυξημένες! Ο κόσμος βγαίνει στα μαγαζιά να πάρει τα δώρα του, κάνει, όμως, και τη "Στάση" του. Μια στάση που επιβάλλεται είτε για καφεδάκι είτε για τσιπουράκι. (Βρείτε εδώ το στίγμα του)

Το "ζεστό" καφε-μεζεδοπωλείο της Νεοφύτου είναι γεμάτο με γιορτινή ατμόσφαιρα και αυτό φαίνεται παντού. Χριστουγεννιάτικος στολισμός - μινιμαλίστικος, όπως του αρμόζει - και χαρούμενη διάθεση από όλο το team,  βάζουν κατ' ευθείαν και εσένα στο όμορφο κλίμα!


     

Αν το επισκεφθείτε πρωινές ώρες, τότε σίγουρα θα το προτιμήσετε για το εξαιρετικό καφεδάκι που φτιάχνει. Εμείς, πάντως, κάθε φορά που πηγαίνουμε απολαμβάνουμε τη ζεστή του σοκολάτα με την πλούσια σαντιγύ. 


Αν πάλι, ανήκετε σε εκείνους που ανυπομονούν τα τελειώσουν τα ψώνια τους για να πάτε να τσιμπήσετε κάτι, τότε θα περάσετε μια βόλτα από τη "Στάση" για να γευτείτε τα μεζεδάκια του.


Η κουζίνα του ανεβαίνει συνεχώς με πολύ κόσμο να την επιλέγει σε καθημερινή βάση. Σαγανάκια, ποικιλίες θαλασσινών και κρεατικών, ψάρια, τηγανιά, ατομικά μεζεδάκια για τσιπουράκι (ή και ουζάκι αν προτιμάτε) είναι μερικά από τα πιάτα που θα βρείτε στο μενού του.

Η υπεύθυνη του cafe - μεζεδοπωλείου, Βάσω Καράπα, πιάνει ...δουλειά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ έχοντας στην ομάδα της τους πιο έμπειρους. Δεν είναι τυχαίο που "παίζουν" τα τηγάνια, τρία τρία....