AUTOLINE: Αφήστε το αυτοκίνητό σας σε καλά χέρια!

Στρίβοντας αριστερά (ερχόμενοι από Χαλκίδα) στα φανάρια της Λαμψάκου, φτάνεις στην περιοχή "Τροχός". Εκεί θα συναντήσεις το AUTOLINE, το σύγχρονο φανοβαφείο του Στέργιου Μαστρογάλια που μετράει 31 χρόνια λειτουργίας στον χώρο.


Αρχικά, ανακαλύψαμε πως διαθέτει τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό, αφού χρησιμοποιεί οικολογικά υδατοδιαλυτά χρώματα μετάλλων. Αυτό που μας άρεσε πάρα πολύ, όμως, είναι ότι υπάρχει αρμόδιο τμήμα που αναλαμβάνει τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου και χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ! Φυσικά, προϋπόθεση είναι να μην είστε υπαίτιοι του ατυχήματος.

"Φροντίζουμε τον πελάτη από την πρώτη στιγμή που θα έρθει σε εμάς. Παρέχουμε αυτοκίνητα εξυπηρέτησης πελατών για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι να τελειώσει η επισκευή του αυτοκινήτου", δήλωσε στο OlaEvia ο ιδιοκτήτης του AUTOLINE, Στέργιος Μαστρογάλιας.

Τι άλλο θέλετε, λοιπόν; Αφήστε στον ειδικό το όχημα μας (δείτε εδώ χάρτη και όλα τα απαραίτητα στοιχεία) και μείνετε ήσυχοι ότι θα το παραλάβετε όπως ακριβώς το αγοράσατε!