Μπήκαμε μέσα στο εργαστήρι παραγωγής του Γιάννη Ηλιόπουλου και του Χρήστου Αργύρη

Το φορτηγάκι του Γιάννη Ηλιόπουλου και του Χρήστου Αργύρη σταθμεύει καθημερινά έξω από πολλά μαγαζιά της Χαλκίδας και τα προμηθεύει με τα είδη του.

Αυτή η εικόνα ήταν αρκετή για να επισκεφθούμε το μέρος (βρες εδώ το στίγμα του) που παράγονται τα προϊόντα του και να δούμε από κοντά πού οφείλονται οι τόσες πολλές συνεργασίες με επιχειρήσεις της Χαλκίδας και όχι μόνο. 


"Δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας. Φροντίζουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και αυτό αναγνωρίζεται από τον κόσμο", δήλωσε στο OlaEvia ο Γιάννης Ηλιόπουλος, ένας εκ των δυο ιδιοκτητών. 

Τα πράγματα είναι απλά: Πεντακάθαροι χώροι, προσωπικό που τηρεί τους κανόνες υγιεινής (όλο το team στη φωτό κάτω με τον Γιάννη Ηλιόπουλο μπροστά), αγνά υλικά ("δεν χρησιμοποιούμε πουθενά συντηρητικά" μας είπε ο Γιάννης) , δοκιμασμένες δοσολογίες στο κάθε είδος, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες και καλές τιμές


Εναν διάδρομο χρειάστηκε μόνο να περάσουμε για να βρεθούμε στο Food & Coffee, το κατάστημα λιανικής (απαραίτητα στοιχεία εδώ) και να δοκιμάσουμε όλα αυτά που φτιάχνονται με μεράκι στο εργαστήρι παραγωγής ζύμης.


Σφολιατοειδή, πίτσες, πεϊνιρλί, φωλιές, μπουκίτσες, brownies, κουλούρια, τσουρέκια, κέικ και άλλα πολλά είδη γέμιζαν τις βιτρίνες του καταστήματος. "Αυτός είναι ο χώρος που εξυπηρετούμε τους περαστικούς που θέλουν να πάρουν ένα καφεδάκι αλλά να φάνε και κάτι χορταστικό" , μάς εξήγησε ο Χρήστος Αργύρης, ο συνιδιοκτήτης της επιχείρησης.  


Η ξενάγηση τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο! Ένα κρουασάν ...τούμπανο και ένα δυνατό καφεδάκι για τον δρόμο.