Το Αυγουστιάτικο Summer in Town της Ευβοϊκής Γνώμης είναι εδώ

 

Aνίκητη ομάδα !

H πιο δυνατή ομάδα έχει δημιουργηθεί στο «Πας Γυρεύοντας» και ψήνει καθημερινά λαχταριστούς γύρους, κεμπάπ, σουβλάκια, μπιφτέκια, κοτομπέικον κ.ά.
Με τις άριστες πρώτες ύλες, η ομάδα δεν έχει παρά να βάλει το μεράκι της για το καλύτερο ψήσιμο και τη γρήγορη εξυπηρέτησή μας, όπως και κάνει!
Εδώ και 2,5 χρόνια ο Κώστας Μπουζαίος και το επιτελείο του μας έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στα ...δύσκολα και βάζουν τα δυνατά τους για μας προσφέρουν το καλύτερο και ...γρήγορα.

 

DODOS

Σε εκπλήσσει με προσφορές

Είναι γεμάτη από γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, είναι στο κέντρο της πόλης (Ερμού και Φαρμακίδου) και κάνει delivery μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Είναι η κρεπερί «Dodos» που συνεχίζει να κερδίζει την προτίμησή μας και λόγω των προσφορών της.
Κρέπα σοκολάτα με 2,10 ευρώ, hot dog με 90 λεπτά και πολλές ακόμη εκπτωτικές τιμές σε επιλεγμένα είδη κάνουν την ιστορική κρεπερί της πόλης ιδανική λύση για την πείνα ή τη λιγούρα μας!

 

DIVERSO

Ανεβαίνει συνεχώς !

Είναι η νέα άφιξη στην παραλία Χαλκίδας και ανεβαίνει συνεχώς. Ο λόγος για το «Diverso», το cafe-restaurant που ξεκινάει από το  πρωί με καφεδάκι και συνεχίζει μέχρι το βράδυ με μεσογειακή κουζίνα.
Τα πιάτα του είναι χορταστικά και κάποια από αυτά ιδιαίτερως ...μερακλίδικα, ενώ οι τιμές του κυμαίνονται σε πολύ οικονομικά επίπεδα. Στα θετικά και η απαράμιλλη θέα στον Ευβοϊκό. Για δοκιμάστε το και κάντε την ...diverso (εναλλακτική) επιλογή.

 

FAROS 10

Xαλάρωση ...ανανεωμένη

Το πιο καλοκαιρινό στέκι (και όχι μόνο!) βρίσκεται στην πλαζ Παπαθανασίου. Ο μοντέρνος χώρος του restaurant - cocktail bar «FAROS 10» αποτελεί ένα super συνδυασμό με καλό φαγητό, ψαγμένα cocktails και για τις καυτές μέρες ξαπλώστρες στη θάλασσα που γίνεται χαμός! Όσο για τον ανανεωμένο υπαίθριο χώρο, είναι ιδανικός για χαλάρωση. Ειδικά το βράδυ με το χαμηλό φωτισμό…

ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Κάνε τη ...γουρουνιά !

Το «Γουρουνάκι» έχει φορέσει τα καλά του και σας περιμένει στην περιοχή της Καναπίτσας. Μία πολύ ...φρέσκια άφιξη, η οποία έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στα ψητοπωλεία της πόλης και έχει αποκτήσει φανατικούς.Προνομιακή θέση πάνω στη θάλασσα και πολύ προσεγμένο μενού από τους έμπειρους -στο χώρο της εστίασης- ιδιοκτήτες. Θα την κάνεις λοιπόν τη ...γουρουνιά σου!

 

PLAN B

Έγινε στέκι διαχρονικό

Αναλλοίωτη παραμένει η επιτυχία του «Plan B», το οποίο παίρνει χαρακτήρα διαχρονικού καλοκαιρινού στεκιού στη Χαλκίδα. Και αυτό το καλοκαίρι, ο πεζόδρομος της οδού Τζιαρντίνι φέρει τη σφραγίδα του «Plan B» από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ειδικά τις νύχτες, πιτσιρικάδα και όχι μόνο συνωστίζεται στα πάσο ή στα όμορφα καθίσματα του bar. Εκεί, απολαμβάνεις όχι μόνο προνομιακές τιμές στα ποτά, αλλά και υπέροχες μουσικές από τους dj που φιλοξενεί το Plan B(e there)!

Ο ΝΙΚΟΣ

Αποτελεί εγγύηση

Εξαιρετική επιλογή για φρέσκο ψάρι και αυθεντικές θαλασσινές γεύσεις είναι η πρόσφατα ανακαινισμένη ψαροταβέρνα «Ο Νίκος» στην παραλία Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι). Ο ιδιοκτήτης Γιάννης Μπιθικούκης, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία, ετοιμάζει για εσάς τα καλύτερα. Το μενού έχει εμπλουτιστεί και με ντόπια κρεατικά, πάντα με τη γνωστή ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

 

ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ

Το ψάχνει και βρίσκει

Αυτή είναι η μαγκιά του Λουκά Βλαντή: Όταν θες κάτι, ψάχνει και στο βρίσκει. Δείτε για παράδειγμα τις φρέσκιες καραβιδάρες που εξασφάλισε μέσα στον Αύγουστο μήνα και έγιναν φυσικά ανάρπαστες στο ουζερί του στην παραλία Λαμψάκου.
Με τραπεζάκια πάνω στο κύμα, καταπληκτική θέα στην υψηλή γέφυρα και φυσικά καλομαγειρεμένες θαλασσινές λιχουδιές, το «Κύμα του Λουκά» είναι top προορισμός για αυγουστιάτικο relax.

 

ΓΥΡΟΣ GRILL

 

Aπλά ...ξεχωρίζει !

Μία επίσκεψη στο ψητοπωλείο «ΓΥΡΟΣ GRILL» στην πλατεία Αθανάτων (παλιά γέφυρα Χαλκίδας) αρκεί για να το επιλέξετε ως το απόλυτο καλοκαιρινό σας στέκι.
Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, γρήγορο service και ωραίο περιβάλλον είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ντελίβερι καθημερινά (12 το μεσημέρι έως 1 βράδυ).

 

Ψηφίζουμε  παράδοση

Στον πεζόδρομο της Τζιαρντίνι, το παραδοσιακό καφενείο «Ρεξ» είναι καλοκαιρινό σημείο συνάντησης. Σταματήστε για έναν ελληνικό καφέ, ένα τσιπουράκι, μπιρίτσα και περιποιημένες ποικιλίες. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το υποβρύχιο, αλλά και τα γλυκά του κουταλιού που είναι ...τρέλα.
Η θέα του είναι μοναδική, ενώ για τις τιμές του τα λόγια περιττεύουν, αφού χορταίνεις χωρίς να δώσεις χαρτονόμισμα!

 

MAM

Ο Αύγουστος θέλει ΜΑΜ

Φόρα μαγιό και κατευθύνσου προς την παραλία Λευκαντί. Κάνε στάση στο πρώτο cafe που θα συναντήσεις στην αρχή του πεζόδρομου. Ζήτα καφεδάκι, κάτι ελαφρύ για πρωινό και άραξε στις ξαπλώστρες. Η θάλασσα είναι ό,τι πρέπει για μπανάκι, κάνε μια βουτιά.
Μεσημέριασε; Ρώτα τι καλό φτιάχνει ο σεφ (μια δροσερή σαλάτα επιβάλλεται), πιες και μια παγωμένη μπίρα. Έφτασε το βραδάκι, “χτύπα” ένα cocktail στο bar. Γιατί, ο Αύγουστος θέλει χαλαρά στο ...«ΜΑΜ»!

 

Φρέσκαρε  κατάλογο

Μπρουσκέτα αχινού, ποικιλία κρεατικών ...τούμπανο με 11 ευρώ, αλλά και συνάντηση με την αραβική κουζίνα περιλαμβάνει ο ανανεωμένος κατάλογος του κρητικού μεζεδοπωλείου «Το μερακλίδικο» (Τζιαρντίνι 12, τηλ. 22210-76655).
Πάρε το παρεάκι σου, άραξε στον έξω χώρο και ζήτα τα καινούρια πιάτα που επιμελήθηκε ο Λευτέρης Γιαπιτζής. Οι ρακές είναι ήδη στο τραπέζι και περιμένουν!

 

Yacht

Yπενθυμίζουμε ... τις special βραδιές του «Yacht»: Κάθε Πέμπτη μόνο ελληνικές επιτυχίες και κάθε Παρασκευή cocktail night από μία εξαιρετική λίστα σε τιμή μόλις 5 ευρώ. Θα τις τιμήσουμε στις αυγουστιάτικες διακοπές μας..
 

ΤΟ ΒΥΣΣΙ

Λαχταράς παϊδάκι ντόπιο στα κάρβουνα; Πήγαινε στην ταβέρνα «Το Βυσσί» στην Καμαρίτσα. Μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον απόλαυσε χειροποίητο τυροπιτάρι, χωριάτικη μακαρονάδα και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου.

 

ΚΟΝΑΚΙ

Σουβλάκι μόνο  στο «Κονάκι» στην παραλία Πολιτικών. Απολαύστε επίσης τηγανιά κοτόπουλο και χοιρινή “σβησμένες” με κρασί, καθώς και χειροποίητο τζατζίκι. Top το παραδοσιακό τυροπιτάρι με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι, γεμισμένο με πλούσια δόση ελληνικής φέτας. Μην αργείτε, το  κατάστημα θα είναι ανοιχτό μέχρι 10 Σεπτέμβρη!

 

ΛΙΜΑΝΙ

Τον Αύγουστο σίγουρα θα επισκεφθείς την Αρτάκη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Κυζίκεια». Δεν θα φύγεις όμως, αν δεν καθίσεις στο «Λιμάνι» της. Η νέα ψησταριά -διά χειρός Παναγιώτη Βουλέρη- έχει κάνει ...πανικό με τα χειροποίητα σουβλάκια και ορεκτικά, αλλά και με την ανάρπαστη προβατίνα.