ΑΡΤΑΚΗ: Εριξε ...άγκυρα στο "Λιμάνι" ο Παναγιώτης Βουλέρης

Μια ωραία είδηση "βγάλαμε" στη συζήτηση που κάναμε με τον Παναγιώτη Βουλέρη, ενώ πίναμε το καφεδάκι μας στο Vista Cafe-Restaurant.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Αρτάκης αποκάλυψε στο OlaEvia πως τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει μια ταβέρνα  στο λιμάνι της Αρτάκης (εξ ου και το όνομα της "Το λιμάνι"). Δε χάσαμε ευκαιρία και πήγαμε να γνωρίσουμε από κοντά το νέο ταβερνάκι (Δες εδώ πώς θα πας).


Το πέτρινο κτήριο έχει γίνει ήδη στέκι για όσους γνωρίζουν από καλά κρεατικά. Και ξεκινάμε με το σουβλάκι που προμηθεύεται από την εταιρία "Κελαϊδίτης". Τα πολλά λόγια είναι περιττά, αφού είναι πολλοί εκείνοι που έχουν δώσει έπαινο στο καλοψημένο σουβλάκι του! 

Φυσικά, με την κυρά - Αμαλία στην κουζίνα (σ.σ. η γυναίκα του κυρίου Παναγιώτη) είναι λογικό όλοι να ...παραμιλάνε με τα πιάτα της! Χειροποίητα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, χειροποίητο, ζουμερό μπιφτέκι που σε ...λιώνει, κρεατικά όλα στα κάρβουνα και η προβατίνα που γίνεται καθημερινά ανάρπαστη! 

Τώρα το καλοκαιράκι μπορείς να απολαύσεις όλα τα καλούδια στην όμορφη αυλή του ή στον απέναντι χώρο, δίπλα στο λιμάνι. Οπου και να καθίσεις, θα χαζέψεις με τη θέα στο γραφικό εκκλησάκι του Αη-Νικόλα και στα ψαροκάικα που δημιουργούν μια μοναδική εικόνα!


Οσο για το χειμώνα, το περιβάλλον είναι αρκετά ζεστό χάρις στη θαλπωρή που προσφέρουν το τζάκι, αλλά και οι πέτρινοι τοίχοι του. Σίγουρα, θα γίνουν και πολλές ...χειμερινές συναντήσεις στο "Λιμάνι"!