ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το πανέμορφο κολιέ με ασορτί βραχιόλι

Αυτή τη φορά, το OlaEvia σε συνεργασία με το κατάστημα Purematters βρήκε ένα δώρο που θα κάνει ευτυχισμένες πολλές γυναίκες. 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και μια τυχερή (ή ένας τυχερός για δώρο στην αγαπημένη του) θα κερδίσει τα ιδιαίτερα κοσμήματα, αξίας 64 ευρώ.

Το πολυμορφικό κολιέ της φωτογραφίας, το οποίο μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους γύρω από το λαιμό, μακρύ ή διπλό, συνδυάζεται πολύ όμορφα με το ασορτί βραχιόλι.

Τα ιδιαίτερα κοσμήματα είναι φτιαγμένα με βαμβακερό χοντρό, λευκό κορδόνι, με κόκκινο κορδόνι από λινάρι, μετάξι, κοράλια, λάβα και στο τελείωμα τους στολίζονται υπέροχα με το "δέντρο της ζωής". Στο κατάστημα Purematters (οδός Αντωνίου 13) θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα που προσδίδουν στιλ σε όλες τις γυναίκες. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group του OlaEvia στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου από το OlaEvia και τη σελίδα μας στο Facebook.

Καλή σας επιτυχία..