Χαλκίδα για διακοπές και αναζητάς ξενοδοχείο να μείνεις;

Ιδανικός προορισμός -για όλες τις εποχές του χρόνου- είναι η Χαλκίδα και γενικά η Εύβοια. Η εύκολη πρόσβαση και οι ομορφιές του νησιού μας κερδίζουν ολοένα και πιο πολλούς επισκέπτες.  

Δείτε τις επιλεγμένες προτάσεις του OlaEvia.gr . 

JOHN'S HOTEL 

Ενα διαχρονικό ξενοδοχείο που μετράει πάνω από 42 χρόνια λειτουργίας, είναι το John's Hotel και βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας. Με τις "ρίζες” του στον Ευβοϊκό και το ...βλέμμα του στην οδό Αγγελή Γοβιού, το John's είναι το ιδανικό κατάλυμα για έναν επαγγελματία που θέλει να έχει τα πάντα στα πόδια του και την καλύτερη σχέση τιμής - υπηρεσιών. Φυσικά, είναι αγαπημένη επιλογή και για τις οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν τις βόλτες τους στη Χαλκίδα, να μάθουν για το παλιρροϊκό φαινόμενο, να σταθούν στη γέφυρα του Ευρίπου, αφού είναι όλα δίπλα τους. Επιπλέον,  μπορείτε να επιλέξετε το χορταστικό πρωινό που προσφέρει το ξενοδοχείο ή να καθίσετε με άνεση στον πολυτελή χώρο του cafe - bar- restaurant που διαθέτει στον ...μυστικό κήπο. (μάθε περισσότερα εδώ).

LUCY HOTEL 


Συνεχίζουμε με το ιστορικό ξενοδοχείο Lucy Hotel το οποίο "χτυπάει" στην καρδιά της Χαλκίδας (άκου εδώ τον χτύπο της). Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία χαρίζοντας στους επισκέπτες της μια εκπληκτική θέα στον Ευβοϊκό. Η ζεστή φιλοξενία του και τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια του προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Ολα τα καταλύματα που υπάρχουν στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία "Ξενοδοχεία - Τουρισμός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Πού θα πιεις καφέ;

Πού θα πιεις ποτό;

Πού θα πας για φαγητό;