Ηταν θέμα χρόνου να επισκεφθούμε το bfresh spitiko

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρίας και η καθημερινή μας «επαφή» με τα ντιζαϊνάτα, γυάλινα βαζάκια στα περισσότερα café-bar της Χαλκίδας, μας κίνησε το ενδιαφέρον να γνωρίσουμε από κοντά το bfresh spitiko.

Φτάσαμε μέχρι τη Λεωφόρο Δροσιάς 19 στην Ξηρόβρυση, όπου βρίσκονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, και συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη, Βασίλη Ρουμπή, ο οποίος μας ενημέρωσε για το concept του σπιτικού αναψυκτικού. «Παραδοσιακές συνταγές, όπως τις έφτιαχναν οι παλιές νοικοκυρές, με βασικό στοιχείο τα ελληνικά φρούτα, χωρίς ζάχαρη, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών» δήλωσε ο ίδιος στο OlaEvia.

Οι γεύσεις που έχουν ξεχωρίσει ήδη στην αγορά είναι: Βύσσινο με πικραμύγδαλο, λεμονάδα με πιπερόζα ή μαστίχα Χίου, μήλο με περγαμόντο, ρόδι με πράσινο τσάι.

Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την οποία και επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες, δίνοντας έμφαση στα χειροποίητα στάδια παραγωγής.

Οι συνταγές από το παρελθόν ταίριασαν αρμονικά με την τεχνογνωσία και το μοναδικό στιλιστικό ύφος σερβιρίσματος, γι αυτό και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στην αγορά!

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό το γυάλινο βαζάκι του bfresh spitiko μάθαμε πως το συναντάμε σε Κύπρο και Γερμανία. 

Φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις πήρα μαζί μου και ένα δροσερό χυμό ρόδι με πράσινο τσάι (φωτό κάτω). Ηξεραν, πως είναι η αγαπημένη μου γεύση..

Ψάχνεις περισσότερη δροσιά από το bfresh sptiko ; Μπες εδώ.. 


Το γυάλινο βαζάκι του bfresh ...πηγαίνει και στην παραλία!


Η καλύτερη επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. 


Ακόμη και στις διακοπές σου μπορείς να βρεις το γυάλινο βαζάκι του bfresh..