Αναζητούσαμε κάτι διαφορετικό στη διασκέδαση και το βρήκαμε στο Atlantis Club!

Το καλοκαίρι συνήθως, αναζητάς κάτι διαφορετικό στη διασκέδαση από τα συνηθισμένα. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε και εμείς και ψάξαμε να βρούμε ένα μαγαζί που σου εγγυάται πως θα περάσεις καλά και θα δεις ωραίο κόσμο.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να επισκεφθούμε το ATLANTIS CLUB στον Ωρωπό και μπήκαμε στον πειρασμό να δούμε αν ισχύει η ίδια super κατάσταση, όπως την τελευταία φορά που χορεύαμε στον καταπράσινο κήπο του.

Στην είσοδο συναντήσαμε γνώριμα πρόσωπα. Ο ιδιοκτήτης, Νείλος Κοροδήμας, ήταν εκεί για να μας καλωσορίσει. Μας διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στη διασκέδαση του διαχρονικού club, αφού ο κόσμος το εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Οι μόνες αλλαγές είναι στη διακόσμηση του χώρου και είναι αξιοσημείωτες. Ο άλλοτε prive χώρος ανήκει πια στο παρελθόν και έτσι γίνεται πανικός σε κάθε γωνιά του ATLANTIS. 

Ο καλοκαιρινός χώρος είναι αμφιθεατρικός, με γκαζόν, μεγάλα δέντρα και φοίνικες, ενώ η διακόσμηση του κινείται σε minimal, λευκούς τόνους. Διαθέτει δυο cocktail bar, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα (ό,τι πρέπει για κοινωνική εκδήλωση ε;).

TIP! Οι βραδιές με τα liveάκια που κάνει με γνωστούς καλλιτέχνες είναι ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι σου. Μπες στη σελίδα στο FB: Atlantis Night Club Oropos, γιατί έχεις πολλά να δεις... Οπως και εδώ θα μάθεις περισσότερα!
 
Ο καταπράσινος κήπος του είναι ιδανικός για ...πολύ χορό!
 
Χαμός γίνεται κάθε βράδυ στο Club του Ωρωπού!