Γιατί η βόλτα στο ΠΑΝΘΕΟΝ σού αλλάζει τη διάθεση ακόμη και τις καθημερινές

Το μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά σημαίνει ωραίο φαγητό με καλή παρέα, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείς πολύ από τον εργασιακό σου χώρο. 

Μια καθημερινή, λοιπόν, κατηφόρισα στο Πάνθεον, στην παραλία Χαλκίδας. Η φίλη μου με περίμενε ήδη στο γνωστό cafe-restaurant κρατώντας σε αναμονή τον σερβιτόρο που είχε έρθει να την ρωτήσει αν θα ακολουθήσουμε τη πεπατημένη (ανάμεικτη σαλάτα, φιλέτο μόσχου και καρέ χοιρινό με σάλτσα merlot) ή αν θα πάμε σε κάτι διαφορετικό.

Οντως διαλέξαμε κάτι πιο εύκολο, όπως το ...αδιανόητο burger του και την πίτσα Πάνθεον, η οποία, κατά τη γνώμη μου, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες. Ηπιαμε γευστικό λευκό κρασί (η κάβα είναι πλούσια, τιμά την Εύβοια, αλλά και το εξωτερικό), ενώ "χαζέψαμε" στα διπλανά τραπέζια  όμορφα πρόσωπα που άλλα απολάμβαναν τον καφέ τους και άλλοι επίσης το μεσημεριανό τους.

Τσεκάραμε και το βραδινό του στιλ με ...αφορμή ένα χαλαρό ποτάκι. Ηταν ακόμα πιο ατμοσφαιρικό, ήταν ακόμα πιο γεμάτο (ναι και τις καθημερινές) και οι μουσικές του πραγματικά χαλαρωτικές. Είναι το Πάνθεον (δες εδώ τα στοιχεία του για να κλείσεις τραπέζι) και όλοι πια ξέρουν ότι δεν αντιγράφεται...

Ομελέτα που σε χορταίνει! Ιδανική για το μεσημεριανό διάλειμμα. 


Καλοκαίρι! Ωρα για δροσιστικά Cocktail..