Καλοσωρίζει το καλοκαίρι με διακοπές στη Χαλκίδα!

Απρόσμενη είναι η χαρά των νικητών κάθε φορά που ανακοινώνουμε το όνομα τους μετά το τέλος των διαγωνισμών. Πώς να μην προσπαθούμε μετά να βρίσκουμε τα καλύτερα δώρα;

Ενα μεγάλο δώρο δίναμε και αυτή τη φορά και η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική. Και ποιος δεν θέλει ένα διήμερο στην όμορφη Χαλκίδα;

Ο ένας και μοναδικός τυχερός, όμως, που κερδίζει τη δωρεάν διανομή στο John's Hotel είναι ο Isidoros Damalas (όπως αναφέρεται στο προφίλ του στο FB) . 

Παρέα με ένα αγαπημένο του πρόσωπο θα απολαύσει μια ευχάριστη διαμονή με πρωινό στο γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Χαλκίδας από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου, συνολικής αξίας 140 ευρώ.

Ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει με το OlaEvia στο τηλέφωνο 22210-61240 μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαϊου για να μας δώσει τα στοιχεία του, καθώς και του ατόμου που θα το συνοδεύσει.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο του, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαϊου το αργότερο. Σε αυτή την περίπτωση, την πανέμορφη Χαλκίδα θα επισκεφθεί η επιλαχούσα νικήτρια Alexia Panagiotidou (όπως αναφέρεται στο facebook).