Αθλητική παιδική κατασκήνωση στο Sports Park για έκτη χρονιά!

Πως και πως περιμένουν παιδιά και νήπια να ξεκινήσουν οι δραστηριότητες στην κατασκήνωση στον αθλητικό πολυχώρο του Sports  Park υπό την αιγίδα του οργανισμού "Αριστοτέλειος Εκπαίδευση - Αθλητισμός".

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών γνωρίζουν καλά τι πρόκειται να ζήσουν, αφού η παιδική, αθλητική κατασκήνωση γίνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του χώρου, οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν τον καλοκαιρινό τους χρόνο με πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες! Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τοξοβολία, εργαστήρια μαγειρικής, καλλιτεχνικών ρυθμού και κίνησης, kung fu kids, zumba kids, tennis, σκάκι, κολύμβηση στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας και έναν ...μαχητικό στίβο στην παραλία των Αλυκών. 

Αυτό το καλοκαίρι, τις σούπερ ξένοιαστες στιγμές του "Αριστοτέλειος" μπορούν να τις ζήσουν και τα νήπια, ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών.

Με αρχηγούς στην κατασκήνωση τους γυμναστές, Βασίλη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παναγιάρη, το team της εκπαίδευσης έχει ανανεωθεί με ένα εξειδικευμένο προσωπικό, που αποτελείται από γυμναστές, νηπιαγωγούς, λογοθεραπεύτριες και υπεύθυνο κολύμβησης,  η προσχολική κατασκήνωση έρχεται να ξετρελάνει τα αγγελούδια σας, αλλά και να τους διαμορφώσει χαρακτήρα.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχει εκμάθηση κολύμβησης, ψυχοκινητικό παιχνίδι, καλλιτεχνικό εργαστήρι, μίνι στίβος και αθλοπαιδίες, βιωματικές δράσεις, παιδαγωγικά παιχνίδια αλλά και εκδρομές σε θεματικά πάρκα.

Μάθετε περισσότερα για την κατασκήνωση εδώ.

Νερό και πισίνα! Η χαρά των παιδιών σε μια φωτογραφία!


Τα παιδιά στο "Αριστοτέλειος" μαθαίνουν να μαγειρεύουν!