Πήγαμε στην πρώτη ... προβολή του Cinema Cafe

Το σημείωμα στην είσοδο που έγραφε "Κλειστό για λίγες μέρες λόγω ανακαίνισης" μάς δημιούργησε την περιέργεια να μάθουμε τι αλλαγές κάνει το διαχρονικό cafe Cinema στην παραλία Χαλκίδας.

Ετσι, δε χάσαμε ευκαιρία και το επισκεφθήκαμε την πρώτη μέρα που άνοιξε! Ο αέρας της ανανέωσης μάς "άγγιξε" αμέσως μόλις μπήκαμε μέσα. Με διακριτικές, όμορφες πινελιές ανακαίνισης σε κάθε γωνία του γνωστού cafe, το βλέμμα μας έπεσε στους αναπαυτικούς καναπέδες, όπου καθίσαμε με χαλαρή διάθεση. 

Ο διάδοχος του Cinema Cafe, και ο άνθρωπος που πήρε την πρωτοβουλία για την ανακαίνιση, δηλαδή ο νεαρός Θανάσης Δαφνής, μάς καλωσόρισε με χαμόγελο, ενώ μας εξήγησε πως οι αλλαγές δεν είναι μόνο αυτές που βλέπουμε

Η ανανέωση έχει έρθει και στην κουζίνα με ωραία πιάτα, ιδανικά για ένα ήσυχο brunch! Δροσερές σαλάτες, ζουμερά burgers, χορταστικές μπαγκέτες και club που σε προκαλούν να τα γευτείς είναι κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει πλέον το Cinema.

Φυσικά, στο μενού παραμένουν τα γλυκά, οι βάφλες, οι λουκουμάδες και το παγωτό Δωδώνη, που τα ...χτυπάμε χρόνια τώρα σε κάθε επίσκεψη μας! Σταθερή αξία είναι και ο καφές Illy που έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς! 

Κλείνοντας την κουβέντα μας, ο κόσμος είχε κάνει ήδη την εμφάνιση του για να...επεξεργαστεί το ανανεωμένο Cinema! Αλλωστε, η "πρώτη προβολή" είναι πάντα η πιο...γλυκιά Δες εδώ τι άλλο πρέπει να ξέρεις για το Cinema...

Το ανανεωμένο Cinema κερδίζει πόντους στην παραλία Χαλκίδας


Burger που ...σε λιώνει!


Το Club του Cinema σε προκαλεί να το γευτείς!


Ιδιαίτερα πιάτα για ψαγμένους πελάτες!


Για το τέλος, μια βάφλα ...κόλαση (έτσι για να γλυκαθούμε)!