Με δυνατά live πέφτει η αυλαία στην Οδό Ονείρων

Ετοιμάζεται προς ...αναχώρηση (μέχρι την επόμενη σεζόν, φυσικά) η Οδός Ονείρων χαρίζοντας στο κοινό της επιλεγμένα live με εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

Η αγαπημένη οδός (των ψαγμένων θαμώνων) έχει προγραμματίσει για τις 21 και 22 Απριλίου μουσικές βραδιές με τον "ταξιδιάρη" Αλκίνοο Ιωαννίδη ενώ στις 28 και 29 Απριλίου θα φιλοξενήσει τη μοναδική, λατρεμένη Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Μάιος έχει τις δικές του "ζωντανές" νύχτες με το πρώτο ...τικ να έχει μπει ήδη στο ημερολόγιο την Παρασκευή 5 Μαΐου και πάνω έχει γραφτεί το όνομα του Μίλτου Πασχαλίδη. Λίγες μέρες αργότερα (στις 12 Μαΐου), την οδό θα επισκεφτεί το άπαιχτο δίδυμο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης που θα "τρελάνουν" κόσμο με την ενέργεια τους.

Σίγουρα, κάτι καλό κρατάει για το τελευταίο Σαββατοκύριακο της σεζόν η Οδός Ονείρων. Αλλά, ακόμη, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της...

Σχετικά με τις τελευταίες live βραδιές μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα τους στο Fb: Οδός Ονείρων. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε παρουσίαση και στοιχεία της επιχείρησης.

Ο κόσμος απολαμβάνει τις ψαγμένες μουσικές της Οδού Ονείρων