Μην ψάχνεις πού να μείνεις στη Χαλκίδα, γιατί απλά ...σού έχουμε τις λύσεις!

Είναι και ανοιξιάτικος προορισμός η Χαλκίδα, ιδιαίτερα όταν μέσα στο επόμενο δίμηνο έχουμε Πάσχα και Πρωτομαγιά. Βέβαια, κάθε Σαββατοκύριακο αποτελεί εξαιρετική αφορμή για να βρεθείτε στα τρελά νερά της πόλης, αλλά και να πάρουν πρωτοβουλία οι ντόπιοι να φιλοξενήσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Για ένα πράγμα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε: Για το πού θα μείνετε! Η πόλη διαθέτει αξιόλογο ξενοδοχεία εντός και λίγο εκτός των πυλών της, από τα οποία ξεχωρίσαμε τα παρακάτω για το συνδυασμό ποιότητα-τιμή- άνεση.

Το ξεκίνημα γίνεται από το Lucy, το οποίο πρωταγωνιστεί στην παραλία Χαλκίδας. Πρόκειται για το πιο ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης, στο οποίο έχουν καταλύσει δεκάδες διάσημοι Ελληνες αστέρες του παλαιού κινηματογράφου. Ανακαινισμένο πια και τετράστερο, ενώ πολλά δωμάτιά του προσφέρουν άπλετη θέα στον Ευβοϊκό. Δείτε τα στοιχεία της επιχείρησης εδώ και την επιβλητική εξωτερική του όψη...


Στην οδό πάνω από την παραλία Χαλκίδας (δες ακριβώς εδώ) ξεχωρίζει το John's Hotel του Γιάννη Μυλωνά. Με 40 χρόνια λειτουργίας, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τα όμορφα και καθαρά δωμάτιά του, που έχουν όλες τις αναγκαίες παροχές. Στην καρδιά της πόλης, εξυπηρετεί για να πάτε παντού και πολλοί το επιλέγουν ως μια ιδανική λύση για άνετη και οικονομική διαμονή.


Ολα τα καταλύματα που υπάρχουν στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία του olaevia ξενοδοχεία-τουρισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Πού θα πιούμε καφέ

Πού θα φάμε

Πού θα πιούμε ποτό