7 ερωτήσεις και 7 απαντήσεις για τον επαγγελματικό κατάλογο του olaevia

1) Πώς θα βρω καλύτερα αυτό που ψάχνω;

Η συντακτική ομάδα του olaevia έχει κάνει μία μεγάλη δουλειά τόσο στον έλεγχο των στοιχείων των επιχειρήσεων, όσο κυρίως στην κατηγοριοποίησή τους για να μπορείτε να βρείτε μαζί όλες τις συναφείς επαγγελματικές δραστηριότητες. Ο κατάλογος ανανεώνεται καθημερινά, ώστε να λαμβάνετε έγκυρη πληροφόρηση.

Περιηγηθείτε λοιπόν στις κατηγορίες του επαγγελματικού μας καταλόγου και θα ανακαλύψετε πολλές επιλογές. Σε περίπτωση που δεν βρείτε αυτό που αναζητείτε, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας βοηθήσουμε και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις καταχωρήσεις μας.

2) Πατάω μια επιχείρηση στην αναζήτηση και δεν βγαίνει. Γιατί;

Εφόσον ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, παρακαλούμε ακολουθήστε τους εξής κανόνες: Α) Αρκεί να βάλετε το όνομα της επιχείρησης που ψάχνετε χωρίς επιπλέον προσδιορισμούς. Β) Κάντε αναζήτηση με κεφαλαία γράμματα, ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς τόνους, εκτός φυσικά αν ψάχνετε για επιχείρηση που τιτλοφορείται με λατινικούς χαρακτήρες. 

3) Πώς μπορώ να καταχωρήσω την επιχείρησή μου στο olaevia?

Είναι πολύ εύκολο. Μεταβείτε εδώ και εισάγετε τις πληροφορίες που σας ζητούνται στα ανάλογα πεδία. Στο πεδίο "Σχόλια" μπορείτε να μας γράψετε σε ποιες επιπλέον κατηγορίες/ υποκατηγορίες θέλετε να συμπεριληφθεί η επιχείρησή σας. Μόλις λάβουμε την καταχώρησή σας, ένας εκπρόσωπος του olaevia θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επιπλέον, μπορείτε να μας καλέσετε στο 22210-61240 και να μας δώσετε προφορικά τα στοιχεία της επιχείρησης.

4) Η καταχώρηση γίνεται δωρεάν?

Η καταχώρηση των βασικών πληροφοριακών στοιχείων είναι απολύτως δωρεάν για όλες τις επιχειρήσεις!

5) Πώς μπορώ να διορθώσω κάτι σχετικό με την ήδη καταχωρημένη επιχείρησή μου (αλλαγή διεύθυνσης, επωνυμίας κ.α.)?

Μεταβείτε εδώ και επισημάνετε τη διόρθωση που επιθυμείτε να γίνει γράφοντας σχετικά στο πεδίο "μήνυμα". Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 22210-61240.

6) Γιατί η επιχείρησή μου δεν εμφανίζεται στο χάρτη και τι πρέπει να κάνω γιαι να φαίνεται;

Η επιχείρησή σας ενδέχεται να μην εμφανίζεται στο χάρτη κυρίως για δύο λόγους: Γιατί η χαρτογράφηση της Google δεν είναι ολοκληρωμένη και γιατί το olaevia επιχειρεί μια ακριβή τοποθέτηση της επιχείρησής σας. Αν, λοιπόν, δεν εμφανίζεται η επιχείρησή σας στο χάρτη, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22210-61240 και να την χαρτογραφήσουμε μαζί!

7) Και πώς μπορώ να ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες καταχωρήσεις του επαγγελματικού καταλόγου;

Η λύση ονομάζεται "προβεβλημένη καταχώρηση". Σας δίνει τη δυνατότητα με ένα πολύ χαμηλό κόστος να έχετε σε ετήσια βάση μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησής σας, link προς το site σας, φωτογραφίες, περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας και επιπλέον προβολή που μόνο η εταιρία μας μπορεί να σας χαρίσει! Διαβάστε περισσότερα για την προβολή στο olaevia.gr εδώ.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσετε να στείλετε το mail σας στο olaevia@egnomi.gr και θα σας τη λύσουμε άμεσα.