Πέτρινο: Στην καρδιά της παραλίας και της διασκέδασης

Μία από τις διαχρονικές επιχειρήσεις στο χώρο της διασκέδασης είναι το Πέτρινο. Βρίσκεται στην καρδιά της παραλίας Χαλκίδας, αλλά και στην καρδιά χιλιάδων Ευβοέων που το έχουν επισκεφθεί είτε για καφεδάκι είτε για ποτό το βράδυ.

Επί πολλά χρόνια, το cafe-bar πρωταγωνιστεί. Ο ...πέτρινος χαρακτήρας του, η εξυπηρέτηση και η ποιότητα σε όλα τα είδη αποτελούν τους βασικούς λόγους.

Επιπλέον, τίποτα δεν συγκρίνεται με το μπαλκόνι του Πέτρινο, εκεί που πολλά ζευγαράκια, αλλά και παρέες, έχουν περάσει αξέχαστες στιγμές με μοναδική θέα στα νερά του Ευβοϊκού.

Οι υπεύθυνοι, έχουν οργανώσει το χώρο, ώστε το πρωί να υποδέχεται σε άνετα τραπέζακια τους λάτρεις της χαλάρωσης και του καφέ, ενώ το βράδυ οι ρυθμοί είναι ανεβασμένοι.

Τα παιδιά πίσω από την μπάρα δημιουργούν αλκοολικές αλχημείες, ενώ διοργανώνονται θεματικές βραδιές με κορυφαία την Κυριακή το απόγευμα, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεχνα τραγούδια ιδανικά για να σε παρασύρουν, κάπου ανάμεσα στα τρελά ρεύματα του Ευρίπου. 

Οσο για τα βράδια της Παρασκευής, το ...μουσικό μενού είναι ελληνικό! Μία ιδέα η οποία αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο γι αυτό θα συνεχιστεί και όλο το καλοκαίρι! Ξέρεις πολύ καλά πως, εκεί θα ακούσεις όλες τις παλιές και καινούργιες επιτυχίες.   

Δείτε εδώ τα στοιχεία της επιχείρησης.

Πολλοί προτιμούν το Πέτρινο για το πρωινό τους καφεδάκι...


Είτε Freddo είτε παραδοσιακός ελληνικός, η απόλαυση είναι δεδομένη!


Οταν έρχεται η νύχτα, το Πέτρινο αποκτά άλλη διάθεση και όψη...