Το Mostar δεσπόζει στην παραλία Χαλκίδας

Είναι διαχρονικό, είναι πανέμορφο και κατέχει προνομιακή θέση στην παραλία Χαλκίδας (στην παλαιά γέφυρα Χαλκίδας, πάνω στο βοιωτικό τεταρτοκύκλιο). Πώς γίνεται, λοιπόν, να μην σας προτείνουμε το Mostar για τη διασκέδασή σας από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Πήγαμε για καφεδάκι το πρωί, αράξαμε δίπλα στα νερά του Ευρίπου και ..ξεχάσαμε να φύγουμε. Πρώτον, γιατί τα καφεδάκια ήταν γεμάτα αρώματα και δεύτερον, γιατί με τέτοια θέα δύσκολα ξεκολλάς από τους άνετους καναπέδες του cafe.

Το βράδυ, πίνουμε ποτάκι στο Mostar, το οποίο προσελκύει χειμώνα - καλοκαίρι πλήθος Χαλκιδέων, αλλά και επισκεπτών. Ο χώρος ανακαινίστηκε πρόσφατα και είναι κουκλίστικος, η μπάρα παίζει δυνατά, ενώ οι όμορφες παρουσίες πάντα κινούνται στα...πέριξ.

Το Mostar διοργανώνει συχνά - πυκνά θεματικές βραδιές με guest dj's (μπείτε στη σελίδα του στο facebook Mostar Alternacafe για περισσότερα νέα) και μην ξεχάσετε να ζητήσετε ένα cocktail, αφού το περιποιούνται δεόντως.

Α, και όσο φτιάχνει ο καιρός, τόσο λαχταρούμε να κάτσουμε στον υπαίθριο χώρο, όπου το μάτι σου πιάνει ...γαλάζιο όσο μακριά κι αν χαζέψεις! Δείτε εδώ τα στοιχεία της επιχείρησης και μερικές εντυπωσιακές φωτό παρακάτω...

Οταν ο καιρός είναι καλός, τότε στον υπαίθριο χώρο η ατμόσφαιρα είναι μαγευτική....


Το Mostar δεσπόζει πάνω στην παλαιά γέφυρα του Ευρίπου...


Κόσμος από τη Χαλκίδα και την Αθήνα διασκεδάζει ξέφρενα τα βράδια...