
Νέο επιχειρηματικό βήμα για τον Χρήστο Φραντζή, Δημήτρη Μάγειρα και Γιάννη Παππά.
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (29-11-2024)
Δεύτερο επιχειρηματικό βήμα στον χώρο της εστίασης κάνουν ο λογιστής Χρήστος Φραντζής, ο σεφ Δημήτρης Μάγειρας και ο Γιάννης Παππάς.
Μετά το εστιατόριο «Eubous», ανοίγουν και μεζεδοπωλείο στη Χαλκίδα.
Το καλοκαίρι του 2021, οι τρεις συνέταιροι εντόπισαν το κενό στο fine dining για τους λάτρεις του κρέατος και άνοιξαν το «Eubous» στη λεωφόρο Μακαρίου, δίπλα στη γέφυρα του Ευρίπου.
Τρία χρόνια μετά, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δράση στην εστίαση. Νοίκιασαν το ακίνητο όπου στέγαζε την επιχείρησή του ο Αντώνης Αυλωνίτης στην πλατεία Τζαμί για να στήσουν μεζεδοπωλείο.
Στο συγκεκριμένο ακίνητο έχουν φιλοξενηθεί διάφορες επιχειρήσεις, από καφετέρια και μπαρ μέχρι τσιπουράδικο και σουβλατζίδικο, αλλά καμία δεν μακροημέρευσε για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση.
Τα τελευταία χρόνια, το μαγαζί δούλευε ο προπονητής ποδοσφαίρου Αντώνης Αυλωνίτης. Αρχικά ως καφετέρια «Τζαμί» και σημείο συνάντησης ποδοσφαιρόφιλων για παρακολούθηση αγώνων και στη συνέχεια ως μπαρ με live μουσικές παραστάσεις λαϊκών τραγουδιστών.
Πρόκειται για ευρύχωρο κατάστημα και στα θετικά του είναι η δυνατότητα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στον παρακείμενο πεζόδρομο. «Σε δύο μήνες, περίπου, ελπίζουμε να είναι έτοιμο το νέο μεζεδοπωλείο» είπε στη «Γνώμη» ο Χρήστος Φραντζής.