Δεν προλαβαίνει να βγάζει πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια αυτές τις μέρες ο Λεωνίδας Βασιλείου (φωτό), ιδιοκτήτης του φούρνου «Ξυλόφουρνος Βασιλείου» στη Χαλκίδα.
Από νωρίς το πρωί ...πέφτει στη μάχη, μαζί με το προσωπικό, για να φτιάξουν με μεράκι όσο περισσότερα προϊόντα γίνεται.
"Ολα τα είδη μας φτιάχνονται καθημερινά με τα πιο αγνά υλικά και ψήνονται στον παραδοσιακό φούρνο με ξύλα. Το ψήσιμο στον ξυλόφουρνο βοηθάει να γίνονται ακόμη πιο αφράτα τα τσουρέκια και τα κουλούρια μας" δήλωσε στο OlaEvia.gr ο Λεωνίδας Βασιλείου.
Βρείτε εδώ διεύθυνση και τηλέφωνο του παραδοσιακού ξυλόφουρνου.