Με εκλεκτά κρέατα, δικής τους παραγωγής, προμηθεύει τους πελάτες του το κρεοπωλείο ΑΓΓΕΛΟΥ (δείτε εδώ ακριβώς πού βρίσκεται), το οποίο ξεχωρίζει για την καθαριότητα του. Το OlaEvia επισκέφθηκε το γνωστό κρεοπωλείο και εκεί συνάντησε τον υπεύθυνο πωλήσεων, τον Γιώργο Αγγέλου.
Αρχικά, μάς εξήγησε ότι η ιστορία της οικογένειας Αγγέλου ξεκινάει το 1962 απ' τον παππού, με την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος. Επειτα, το 1987 άνοιξαν το κρεοπωλείο εξυπηρετώντας καθημερινά δεκάδες οικογένειες.
Τι είδαμε στο κρεοπωλείο; Πρώτα από όλα, βρήκαμε ποιοτικό χοιρινό κρέας , αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ελληνικής παραγωγής κρέατα. Επιπλέον, διαθέτει αμέτρητες έτοιμες παρασκευές, όπως χειροποίητα μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, σουβλάκια, λουκάνικα (σε εκπληκτικές συνταγές).
Οσο για ένα Κυριακάτικο τραπέζι που θέλετε να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερο, μάς πρότειναν το “εξοχικό” σε σακούλα ή την τηγανιά που φτιάχνουν με ...πολύ τέχνη! Φυσικά, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, το κρεοπωλείο ΑΓΓΕΛΟΥ έχει πολλές ωραίες προτάσεις, ιδανικές για ένα εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι.
Μας ...έκαναν κλικ:
Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος που είχαν εξαιρετικά τρυφερό και νόστιμο κρέας.
Το πεντανόστιμο χοιρινό μπούτι για το φούρνο.
Τα χειροποίητα κεφτεδάκια και σουτζουκάκια, τα οποία μας θύμισαν συνταγές της μαμάς...
Το ζουμερό και αρωματικό λουκάνικο.